Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

2023/24 - Tanfolyami évad

Aktuális / Emlékeztető

aktuális évadunk indulása: 2023. szeptember 11. (hétfő)

Helyszín: Hölgyválasz Táncstúdió (1061 Budapest, Paulay Ede u. 41., első emeleti balett terem)

Az aktuális órarend megtalálható a főoldal jobb sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Órarend menüpont alatt táblázatosan is. Az egyes szintekhez tartozó részletes leírást a szint nevére kattintva olvashatod. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba. Minden jelentkező esetében szükséges az első regisztráció, és a visszaigazolás után lehet az órákon részt venni. Teljesen kezdő csoportokat általában évente kétszer (októberben és februárban) indítunk, a magasabb szintekre évközben is be lehet kapcsolódni előzetes egyeztetéssel. A betelt csoportokba várólistára lehet regisztrálni, és a beérkezés sorrendje szerint értesítjük ki a jelentkezőket a felszabadult helyekre. Az egyéb fontos információk a Tudnivalók menüpontban olvashatók! Sikeres táncos évadot kívánunk minden kedves táncosunknak!

 

2023/24 - őszi új Teljesen kezdő csoport

Aktuális / Emlékeztető

 • október 20-tól, péntek 17:00

Helyszín: Hölgyválasz Táncstúdió, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 41., első emeleti balett terem

Ha még sosem balettoztál, illetve utoljára kisgyermekként jártál ovis balettre, akkor mindenképp a teljesen kezdő szintet válaszd! Mivel az órák egymásra épülnek, ezért a becsatlakozás 4 alkalom után már nem szerencsés, érdemes megvárni egy új csoport indulását!

Regisztráció

Beiratkozás az induló új csoportba:

Bővebben...
 

Nálunk nemcsak a hölgyeké a balett-világ!

Aktuális / Emlékeztető

Férfiak az amatőr balettben? Miért ne?!
Erő, kitartás, magabiztosság, stílus, harmónia, partnerség.
A balett nem fogja megfosztani a férfiasságától, inkább megérti, hogyan kell a mozdulatokat átitatni az erő érzésével, és általa jó kiállást, magabiztosságot sugározni.
2022. január 9-től férfi kezdő balett csoportot indítunk.

Regisztráció

Bővebben...
 

Kényszerszünet

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Tanítványaink!

A koronavírus járvány miatt 2020. március 16-tól a Developpé Balett is átmenetileg szünetelteti a tanfofyamait.

Bár a táncórák létszáma nem éri el a szabályozásban meghatározott – beltéri rendezvényekre vonatkozó – 100 fős korlátot, fennállhat a veszélye, hogy valaki akár tudtán kívül vírushordozóvá válik, és így a fertőzés kockázatát hozza be egy csoportos órára. Már sokan jelezték, hogy inkább távol maradnak a járvány idejére. A józan mérlegelés és a felelősségteljes magatartás - jelen esetben az önkéntes karantén - a legésszerűbb megoldás mindannyiunk számára, mely felülír mindent!

Természetesen a dolgok alakulásának tükrében változhat minden, de folyamatosan tájékoztatunk Benneteket mindenről!

Köszönjük a megértéseteket és az együttműködéseteket! Vigyázzatok magatokra!

#maradjotthon

 

 

 

2019 - Teljesen kezdő nyári intenzív kurzus

Aktuális / Emlékeztető

Ha régi vágyad megismerni a klasszikus balett világát, akkor ez a négy napos intenzív kurzus Neked szól!

A kurzus célja az ősszel induló tanfolyami képzés alapozása. 

Időpont: 2019. augusztus 26-29. (h-cs) 17:30-19:30

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Ház - 11. ker.

Regisztráció

Bővebben...
 

Silver Swans (60+) tanáraink

Aktuális / Emlékeztető

2017-től a Royal Academy of Dance (RAD) fokozatosan vezeti be a Silver Swans (55+) balett osztályokat az egész világon. Nemzetközi szinten jelenleg több mint 500 balettmester rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, akik az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Hongkongban vezetnek már Silver Swans balettórákat, amik természetesen nyitottak minden korosztály számára.

 

Bővebben...
 

2018/19 - Tanfolyami évad

Aktuális / Emlékeztető

2018. szeptember 5-én indult az új tanfolyami évadunk a Hölgyválasz Táncstúdióban.

Első félév: 2018. szeptember 5. - 2019. február 14.
Második félév: 2019. február 15. - 2019. június 30.

Az aktuális órarend megtalálható a főoldal jobb sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Órarend menüpont alatt táblázatosan is. Az egyes szintekhez tartozó részletes leírást a szint nevére kattintva olvashatod. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba. Minden jelentkező esetében szükséges az első regisztráció, és a visszaigazolás után lehet az órákon részt venni. A teljesen kezdő 1. szintű csoportokba szeptember végéig lehet becsatlakozni, a magasabb szintekre évközben is be lehet kapcsolódni előzetes egyeztetéssel. A betelt csoportokba várólistára lehet regisztrálni, és a beérkezés sorrendje szerint értesítjük ki a jelentkezőket a felszabadult helyekre. Az egyéb fontos információk a Tudnivalók menüpontban olvashatók! Sikeres táncos évadot kívánunk minden kedves táncosunknak!

 

2016/17 - 2.félévi új teljesen kezdő tanfolyamok

Aktuális / Emlékeztető

Új tanfolyami csoportok indulása a Hölgyválaszban

 • február 16. csütörtök 17:15 - oktató: Péli Nagy Kata BETELT
 • február 20. hétfő 19:00 - oktató: Péli Nagy Kata BETELT

Beiratkozás az új Teljesen kezdő csoportokba:

Az új teljesen kezdő (TK1) balett csoportokba 2017.febr.16-28. között egy egyszeri kezdő bérlettel lehet jönni, melynek ára 6000Ft. Felhasználható a 4 teljesen kezdő 1.szintű balett órára, mely alatt megismered az óráink menetét és az oktatódat, így könnyebben eldöntheted, hogy kívánod-e folytatni a balett tanulást, érdemes ezt a négy alkalmat kihasználni!

Márciustól már tagságival vagy órajeggyel is lehet járni, attól függően, hogy heti egy vagy két alkalommal tudsz jönni. Az órák között szabad átjárás van, ami azt jelenti, hogy ha nem jutsz el a saját órádra, akkor pótolhatod a másik csoportban is, a tananyag hetente bővül.

Az órák 75 percesek.

A bérlet megvásárlása banki utalással lehetséges, melynek részleteit lásd a Tudnivalók menüpontban!

Figyelem! Az új teljesen kezdő csoportokba csak az egyszeri kezdő bérlet érvényes, tagsági vagy órajegy nem váltható! Az előregisztráció önmagában nem biztosítja a helyet a csoportban, ez csak a bérlet megvásárlásával történik meg! Teljesen kezdők nem járhatnak még spicc órára, kérjük ne regisztráljatok oda! A Tudnivalók menüpontban a gyakran felmerülő kérdésekre találtok választ (pl. fizetési módok, ruházat, stb.), de természetesen egyéb csatornákon is lehet felvilágosítást kérni (telefon, email, Facebook/Developpé).

 

2016 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

Téli szünet

 • utolsó tanfolyami nap: 2016. december 14. szerda
 • első tanfolyami nap: 2017. január 4. szerda

A Hölgyválasz Táncstúdió hagyományos karácsonyi partija 2016.12.16-án pénteken lesz 21 órai kezdettel, melyen fellépnek a Developpé Balett táncosai is! Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

Mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket kívánunk!

 

2016 - januári információk

Aktuális / Emlékeztető

2016. január 4. hétfőtől folytatjuk a tanfolyamokat az eddigi órarend szerint, mivel a félévünk február közepéig tart. 

A második félévre kissé módosulni fog az órarend az új teljesen kezdő (TK1) csoportok indulása miatt, melyek február 18-tól kezdődnek. Már lehet regisztrálni az új TK1 csoportokba a Jelentkezés menüpontban!

Jó hír! Február közepétől egy új helyszínen, a Barrio del Tango Klubban is megjelenik az iskolánk, mely szintén frekventált helyen, az V. ker. Irányi utcában található a Centrál Kávéházzal szemben. Így a népszerű Képességfejlesztés óráinkat már ott is lehet majd látogatni, valamint elindítunk egy speciális alap balett tréninget tangósok számára. Már lehet regisztrálni a Jelentkezés menüpontban!

Emlékeztető a Teljesen kezdő szinteknek

A Teljesen kezdő egy évadban két szintre oszlik:

 • TK1: szept.13-febr.15.
 • TK2: febr.18-jún.19.

Amikor indulnak az új TK1 csoportok, akkor fog az őszi csoport feljebb lépni TK2 szintre. A jelenlegi TK2-es csoport úgyszintén feljebb lép a Kezdő 1.szintre (aki szükségét érzi, természetesen maradhat a TK2 csoportban továbbra is).

 

2015 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

Téli szünet

 • utolsó tanfolyami nap: 2015.12.18. péntek
 • első tanfolyami nap: 2016.01.04. hétfő

A Hölgyválasz Táncstúdió hagyományos karácsonyi partija 2015.12.18-án pénteken lesz 21 órai kezdettel, melyen fellépnek a Developpé Balett táncosai is! Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

Mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket kívánunk!

 

2015 nyári szünet

Aktuális / Emlékeztető

2015. július 12-én nagy sikerrel zártuk az idei évadunkat egy csodálatos gálával.

Augusztusban a tanfolyamaink szünetelnek, de kísérjétek figyelemmel  a honlapunkat, mert hamarosan kikerül az őszi órarend, a facebook oldalunkon pedig továbbra is megosztjuk veletek a táncvilág híreit és érdekességeit.

Amint kikerül az őszi órarend, akkortól lehet majd az egyes csoportokba regisztrálni. Az állandó tanfolyamok várhatóan szeptember második hetében indulnak.

Mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánunk!
 

2015 nyári információk

Aktuális / Emlékeztető

2015. június 21-én befejeztük a tanfolyami balett évadot, de június 29-től július végéig a Képességfejlesztés tréningekkel továbbra is várunk minden érdeklődőt a Hölgyválasz Táncstúdióban!

 • hétfő és csütörtök 17:30-18:45 /Oktató: Mihály Beatrix mesternő

Részvételi díj: 2500Ft (órajegy)

Aki még nem járt a Developpé Balett óráin, kérjük regisztráljon be a Jelentkezés menüpontban!

2015. július 20 - július 30. között intenzív Előkészítő Kurzust tartunk az ősszel induló új teljesen kezdők részére.

2015. augusztus 6-10. között balett táborba megyünk Balatonföldvárra, melyre szeretettel várjuk régi és leendő táncosainkat! Ha érdeklődsz a tábor iránt, küldj egy emailt és megküldjük a részletes információkat!

Az állandó tanfolyamok az új teljesen kezdő csoportokkal várhatóan szeptember második hetében fognak indulni.

 

2015 - Teljesen kezdő nyári intenzív kurzus

Aktuális / Emlékeztető

Az őszi teljesen kezdő tanfolyamok előkészítésére 2 hetes - 8 alkalmat magába foglaló - intenzív balett előkészítő kurzust tartunk, melynek folytatásaként lehetőségetek van részt venni az ezt követő augusztusi Developpé Balett táborunkban is Balatonföldváron, valamint prioritást kaptok az őszi tanfolyami csoportokba!

Időpont: 2015. július 20 - július 30. között (8 alkalom)

Bővebben...
 

2015 - Márciusi új teljesen kezdő tanfolyamok

Aktuális / Emlékeztető

Új tanfolyami csoportok indulása a Hölgyválaszban

 • március 05. csütörtök 17:30 – óravezető: Péli-Nagy Kata balettoktató - BETELT!
 • március 08. vasárnap 16:00 – óravezető: Neumann Ilona balettmester - BETELT!

Bővebben...

 

2015 - Januári információk

Aktuális / Emlékeztető

2015. január 4. vasárnaptól folytatjuk a tanfolyamokat az eddigi órarend szerint, mivel a félévünk február végéig tart. A második félév indulásával, március 1-jétől módosulni fog kicsit az órarend az új teljesen kezdő csoportok indulása miatt.

Újrakezdő csoport indulása

Január 4-től Újrakezdő csoport indult azok számára, akik év közben kimaradtak a teljesen kezdőből, vagy korábban máshová jártak, és frissíteni szeretnék az alapokat, hogy márciustól becsatlakozhassanak a csoportjainkba.

Emlékeztető a Teljesen kezdőknek

A Teljesen kezdő szint egy évadban két szintre oszlik:

 • TK1: szept.15-febr.28. (5hó)
 • TK2: március 1-június vége (4hó)

Tehát február végéig még TK1 lesztek, és márciustól – amikor indulnak az új TK1 csoportok, akkor fogtok feljebb lépni TK2 szintre. Erről kaptok értesítést újra, amikor aktuális lesz. A jelenlegi TK2-es csoport (szerda 17:15) ugyanígy február végéig TK2 marad, majd márciustól Kezdő 1.szintre lépnek (aki szükségét érzi, maradhat a TK2 csoportban továbbra is).  Erről kaptok értesítést újra, amikor aktuális lesz.

Munkaszüneti napok

 • március 15. (vasárnap) Nemzeti ünnep
 • április 5-6. (vasárnap-hétfő) Húsvét
 • május 1. (péntek) Munka ünnepe
 • május 24-25. (vasárnap-hétfő) Pünkösd

Nyári tábor

Balatonföldvár - 2015. augusztus 6-10.

 

2014 - Téli szüneti és kurzus infók

Aktuális / Emlékeztető

Téli szünet

 • utolsó tanfolyami nap: 2014.12.14. vasárnap
 • első tanfolyami nap: 2015.01.04. vasárnap

A Hölgyválasz Táncstúdió hagyományos karácsonyi partija 2014.12.19-én pénteken lesz 21 órai kezdettel, melyen 2 koreográfiával fellépnek a Developpé Balett táncosai is! Belépődíj: 500Ft. Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Téli kurzus: 2014. december 28-29-30.

Hogy a szünet alatt se maradjatok balett nélkül, várunk benneteket a szintentartó és gyakorló kurzusra! Új teljesen kezdőknek most nincs csoport, de a márciustól induló csoportokba már lehet előregisztrálni, és számukra hamarosan szervezünk intenzív előkészítő kurzust!

December 28. vasárnap

 • 15:45-17:00 - Képességfejlesztés - Beus - Nagyterem
 • 17:00-18:00 - Teljesen kezdő 1. rúdgyakorlatok  - Kata, Balett Terem
 • 18:00-19:00 - Kezdő rúdgyakorlatok - Ilus - Balett terem

December 29. hétfő

 • 17:30-18:30 - Teljesen kezdő 2. rúdgyakorlatok - Beus, Balett terem
 • 17:30-18:30 - Teljesen kezdő 1. középgyakorlatok  - Kata, Nagyterem
 • 18:30-19:30 - Középhaladó 1-2 rúdgyakorlatok - Beus - Balett terem
 • 18:30-19:30 - Kezdő középgyakorlatok - Ilus - Nagyterem
 • 19:30-20:30 - Spicc 1-2 - Beus - Balett terem

December 30. kedd

 • 17:30-18:30 - Haladó rúdgyakorlatok - Beus, Balett terem
 • 17:30-18:30 - Középhaladó forgástechnika - Ilus, Nagyterem
 • 18:30-19:30 - Teljesen kezdő 2. középgyakorlatok - Ilus, Balett terem
 • 18:30-20:00 - Középhaladó-haladó középgyakorlatok - Beus - Nagyterem

Jelentkezés

Mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket kívánunk!

 

Nyári szünet 2014

Aktuális / Emlékeztető

Nyári szünet: 2014.08.01-09.14.

Az őszi órarend várhatóan augusztus végén kerül ki, akkortól lehet majd az egyes csoportokba regisztrálni. Az állandó tanfolyamok az új teljesen kezdő csoportokkal szeptember 15-től indulnak.

Addig is mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánunk!

 

Ha mielőbb szeretnétek bekerülni a balett szépséges világába, akkor itt a helyetek!

Aktuális / Emlékeztető

Az őszi teljesen kezdő tanfolyamok előkészítésére 3 hetes - 8 alkalmat magába foglaló - intenzív balett előkészítő kurzust tartunk, melynek folytatásaként lehetőségetek van részt venni az ezt követő augusztusi Developpé Balett táborunkban is Balatonföldváron, valamint prioritást kaptok az őszi tanfolyami csoportokba!

Bővebben...

 

Jótékonysági Táncest

Aktuális / Emlékeztető

2014 április 27. 19 órakor Jótékonysági Táncesten fogunk össze Baluért!

Hazánk legjobb táncosai már mellénk álltak! Köszönöm mindenkinek aki segít megvalósítani az álmunkat, hogy Balu versenyt futhasson a barátaival! Helyszín: 22. kerület, Klauzál ház - Budatétény, a Campona mellett/ Meghívót rendelni a fellépő táncosoknál vagy azok tánciskoláiban, illetve firedance69@gmail.com mailcímen tudtok!

Ui: a Meghívók minimum 1800Ft-tól vásárolhatók meg jövő héttől nálam a HV-ban! Minden egyéb támogatást is elfogadnak, amit a megadott email címen lehet az édesanya számára felajánlani!

 

2014 - Tavaszi tanfolyamok és információk

Aktuális / Emlékeztető

A 2. félév tanfolyami időtartama: 2014. február 24 - június 22.

Hivatalos munkaszüneti napok:

 • április 20-21. Húsvét miatt minden óra elmarad (vasárnap-hétfő)
 • május 1. csütörtök - munkaszüneti nap, nincs óra
 • május 2. péntek - munkaszüneti nap, VAN ÓRA!!!
 • június 08-09. Pünkösd miatt minden óra elmarad (vasárnap-hétfő)

Kérjük, hogy a Bérleteket és a Tagságikat eszerint vásároljátok, ne maradjon meg nyárra felhasználatlan alkalom!

Továbbra is várunk Benneteket sok szeretettel!

 

2013 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

Tánciskolánk téli szünetének ideje: 2013.12.16 - 2014.01.05.

 • utolsó tanfolyami nap: 2013.12.15. vasárnap
 • első tanfolyami nap: 2014.01.06. hétfő

A Hölgyválasz Táncstúdió hagyományos karácsonyi partija 2013.12.13-án pénteken lesz 21 órai kezdettel, melyen fellépnek a Developpé Balett táncosai is! Mindenkit várunk szeretettel!

December 28-29: tematikus kurzusok képességfejlesztő tréningekkel és koreográfiák tanulásával.

 

Bemelegítő intenzív kurzusok

Aktuális / Emlékeztető

Az őszi tanfolyamok előkészítésére három napos bemelegítő intenzív balett kurzust tartunk minden szintnek a Hölgyválasz Tánciskolában.

Időpont: 2013. augusztus 26 - augusztus 31.

Órarend

# Hétfő (08.26)
Kedd (08.27) Szerda (08.28) jelentkezés
1. csoport 17:30-18:30
K1, Gimnasztika
Beus
17:30-18:30
K1, Rúd
Beus
17:30-18:30
K1, Közép
Beus
Lehet jelentkezni
2. csoport 18:30-19:30
K2-KH1, Gimnasztika
Beus
18:30-19:30
K2-KH1, Rúd
Beus
18:30-19:30
K2-KH1, Közép
Beus
BETELT
3. csoport 19:30-20:30
KH2-H, Gimnasztika
Beus
19:30-20:30
KH2-H, Rúd
Beus
19:30-20:30
KH2-H, Közép
Beus
Lehet jelentkezni
# Csütörtök (08.29) Péntek (08.30) Szombat (08.31) jelentkezés
4. csoport 17:30-18:30
ÚJ TK, Gimnasztika
Kata
17:30-18:30
ÚJ TK, Rúd
Kata
18:00-19:00
ÚJ TK, Közép
Kata
Lehet jelentkezni
5. csoport 18:30-19:30
TK1, Gimnasztika
Kata
18:30-19:30
TK1, Rúd
Kata
19:00-20:00
TK1, Közép
Kata
Lehet jelentkezni
6. csoport 19:30-20:30
TK2, Gimnasztika
Kata
19:30-20:30
TK2, Rúd
Kata
20:00-21:00
TK2, Közép
Kata
NEM INDUL
Bővebben...
 

2013 - Developpé balett tábor

Aktuális / Emlékeztető

Második alkalommal rendezzük meg nyaralással egybekötött balett táborunkat a balatonföldvári Riviéra Park Hotelben. Várunk benneteket a teljesen kezdő szinttől a haladóig sok tánccal, esti programokkal, strandolással, vidámsággal!

Időpont: 2013. augusztus 08-13.

Bővebben...
 

2013 - Teljesen kezdő nyári intenzív kurzus

Aktuális / Emlékeztető

Az őszi teljesen kezdő tanfolyamok előkészítésére négy napos intenzív balett előkészítő kurzust tartunk, melynek folytatására lehetőségetek van az ezt követő Developpé balett táborunkban is Balatonföldváron

A 18:00 ÓRAI 1. CSOPORT BETELT!

A 19:30 ÓRAI 2. CSOPORT BETELT!

Időpont: 2013. július 29 - augusztus 1. 18:00 és 19:30

Bővebben...
 

Developpé táncműhely tábor 2013 - Developpé táncműhely tábor . . . .

Aktuális / Emlékeztető

A második Developpé műhely tábort 2013.06.20-23. között ismét Piliscséven tartjuk. A helyszín egy csöndes kis falu, közvetlenül az erdő mellett, mely alkalmas a szellemi töltődésre, és az intenzív munkára.

Idei táborunk legfőbb célja az Évzáró műsorra való koncentrált felkészülés. A tábor ideje alatt a Hölgyválaszban szünetelnek a tanfolyami órák.

Bővebben...
 

Nyári csökkentett órarend

Aktuális / Emlékeztető

A tanfolyamok órarend szerinti utolsó napja 2013. júLius 12. péntek, majd júLius 14-én az Évzáró műsorral zárjuk le az évadot.

Csökkentett nyári órarend

JúNius 10-től a Hölgyválaszban csökkentett órarend működik, mivel az eddigi tapasztalatok szerint ekkortól már erősen csökken az órai létszám a nyári szabadságok miatt. JúNius 20-21-én (csüt+péntek) elmaradnak az órák, mert a szereplőkkel a piliscsévi felkészítő táborban leszünk!

A GildaMax-ban az utolsó tanfolyami nap: júNius 09. vasárnap, utána a Hölgyválaszban lehet az órákat még látogatni. Az évadunkat júLius 14-én az Évzáró műsorral fejezzük be, utána nyári szünet lesz. Kérem, hogy a bérletekkel is így kalkuláljatok, őszre nem vihető át bérlet!

Nyári programok

Minderről a részletes információk hamarosan olvashatók!

Tanfolyamok szeptembertől

Az állandó tanfolyamok a szokott módon szeptember közepétől indulnak majd, a regisztrációk augusztus végén kezdődnek.

 

2013 - Hosszú hétvége - Pünkösd

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Táncosok!

A Pünkösdi hosszú hétvégén az alábbiak szerint lesz balett:

 • május 18. szombat – órarend szerint (Kezdő 1-2: 17 óra)
 • május 19. és 20. – munkaszüneti napok, minden óra elmarad

Jó pihenést kívánunk!

 

2013 - Húsvéti időszak balett órái

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Táncosok, a Húsvét miatt az alábbiak szerint alakul a balett órák rendje:

 • 03.29. nagypéntek – munkanap, órarend szerint lesz minden óra
 • 03.30. szombat – minden óra elmarad - canceled
 • 03.31. vasárnap – minden óra elmarad - canceled
 • 04.01. hétfő – minden óra elmarad - canceled

Első tanfolyami nap: 04.02. kedd

Mindenkinek vidám ünnepet, jó pihenést kívánunk,

Beus és Kata

 

2013 - Márciusi tanfolyamok és beiratkozás

Aktuális / Emlékeztető

Márciusban új teljesen kezdő csoportokat indítunk.

Új teljesen kezdő tanfolyamok

 • 2013. március 01. péntek 19:00-20:30 – Hölgyválasz
 • 2013. március 03. vasárnap 17:00-18:30 – Hölgyválasz
 • 2013. március 04. hétfő 19:00-20:30 – Hölgyv. 
Bővebben...
 

2013 - Januári információk

Aktuális / Emlékeztető

2013. január 06-tól folytatódnak a tanfolyamok némi változásokkal, melyek a Hölgyválasz Táncstúdió átszervezése miatt váltak szükségessé. Ezáltal kedvezőbb feltételekhez jutottunk, mely órarendi- és bérlet változásokat is eredményezett. Minden óránk a Balett teremben lesz, melynek mostantól Developpé Terem lesz az új neve.

Nézd meg az órarendet...
 

2012 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Táncosok! Tánciskolánk téli szünetének ideje: 2012. december 19 - 2013. január 5.

Decemberi utolsó tanfolyami órák:

Januári első órák:

 

2012 - Októberi és novemberi ünnepek - balett órák rendje

Aktuális / Emlékeztető

Október 22. hétfő, október 23. kedd, november 01. csütörtök és november 02. péntek munkaszüneti napok, ezért ezeken a napokon minden helyszínen minden balett óra elmarad! (Október 21-én LESZ óra a Gilda Maxban!)

Október 27. szombat és november 10. szombat a ledolgozandó napok, de nálunk rendes szombati nap marad, tehát október 27-én 18:30-tól LESZ stretching!

A bérletek automatikusan meghosszabbodnak.

 

Nyári balett információk 2012 - Előzetes balett információk

Aktuális / Emlékeztető

A tanfolyami évünket 2012. július 07-én fejeztük be.

Az állandó tanfolyamok 2012. szeptember 20-tól indulnak, a regisztrációk augusztus végén kezdődnek az új órarend szerint, mely jelenleg egyeztetés alatt van. Addig is a várólistára jelentkezhettek itt.

Mindenkinek kellemes pihenést, szép nyarat kívánunk!

 

Nyári balett információk 2012 - Nyári balett információk

Aktuális / Emlékeztető

A tanfolyami évünket 2012. július 07-én fejeztük be.

Nyári programok:

Előre meghirdetett intenzív nyári kurzus az idén nem lesz, de alkalomszerűen szervezünk egy-egy tréninget a Hölgyválaszban, melyről Doodle-programszervező meghívót fogtok kapni. Fontos, hogy figyeljétek gyakrabban az emailjeiteket, hogy időben értesüljetek róla, mert a Doodle az email-fiókotokba küldi a meghívót! Ebben a programszervezőben be tudjátok jelölni magatokat, ha részt akartok venni a tréningen. Amennyiben összejön a minimum 12 fős létszám, akkor megtartjuk az órát. Mindenki a jelenlegi saját szintjének megfelelő órára jöjjön! Természetesen a Facebook-ra is ki fog kerülni, de jelentkezni csak a Doodle-szervezőn keresztül lehetséges, mert abban mindenki láthatja majd a létszámok alakulását is.

Az állandó tanfolyamok a szokott módon szeptember közepétől indulnak majd, a regisztrációk augusztus végén kezdődnek az új órarend szerint. Addig is a várólistára jelentkezhettek itt.

Mindenkinek kellemes pihenést, szép nyarat kívánunk!

 

2012 - Developpé balett tábor

Aktuális / Emlékeztető

Első alkalommal rendezzük meg nyaralással egybekötött balett táborunkat a balatonföldvári Riviéra Park Hotelben. Várunk benneteket a teljesen kezdő szinttől a haladóig sok tánccal, esti programokkal, strandolással, vidámsággal!

Nyár, buli, balett :-)

Bővebben...
 

2012 - Hosszú hétvége - Pünkösd

Aktuális / Emlékeztető

A Pünkösd miatti hosszú hétvégén szombattól hétfőig minden óra elmarad!

 • május 26. szombat: elmarad - canceled
 • május 28. hétfő: ünnep - canceled

A következő tanfolyami nap: május 29. kedd

Jó pihenést mindenkinek!

 

Március 15 2012 - Hosszú hétvége - május 1.

Aktuális / Emlékeztető

A május 1-je miatti hosszú hétvégén szombattól keddig minden óra elmarad!

 • április 28. szombat: elmarad - canceled
 • április 30. hétfő: szünnap - canceled
 • május 1. kedd: ünnep - canceled

A következő tanfolyami nap: május 2. szerda

Jó pihenést mindenkinek!
 

2012 - Húsvéti időszak balett órái

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Táncosaim, a Húsvét miatt az alábbiak szerint alakul a balett órák rendje:

 • 04.06. nagypéntek – minden óra elmarad (a Műhelyesek vidéki fellépése miatt) - canceled
 • 04.07. szombat – minden óra elmarad - canceled
 • 04.09. hétfő – minden óra elmarad - canceled

Első tanfolyami nap: 04.10. kedd

Mindenkinek vidám ünnepet, jó pihenést kívánunk, egyetek sokat, majd ledolgozzuk :)

Bea és Kata

 

2012 - Hosszú hétvége - Március 15.

Aktuális / Emlékeztető

Az ünnep és a hosszú hétvége miatt minden óránk elmarad március 15-16-17-én. A bérletek természetesen meghosszabbodnak. Utolsó óra március 14, szerda. Első óra március 19, hétfő.

Március 24. szombaton - amely pénteki munkanap lesz - tánciskolánkban a szombati órarend érvényes!

Jó pihenést kívánok!

 

2012 - Március 03. szombat

Aktuális / Emlékeztető

Március 03-án, szombaton minden óra 30 perccel később kezdődik a Hölgyválaszban egy rendezvény miatt:

Megértéseteket köszönöm!

 

2012 - Változások februártól

Aktuális / Emlékeztető

2012. február 06-tól új órarend lép érvénybe, az új teljesen kezdő csoportokkal és az új szintelnevezésekkel. Az eddigi csoportok maradtak a megszokott időpontjukban, csak az elnevezésük változott meg. Reméljük így könnyebben tudnak majd választani a szintek között a régi tanulóink is, és az új jelentkezők is!

Bővebben...
 

2012 - Februári tanfolyamok és beiratkozás

Aktuális / Emlékeztető

Februárban új teljesen kezdő csoportokat indítunk. A várólistára továbbra is érdemes regisztrálni, mert ha a beiratkozás után marad még szabad hely, vagy további új teljesen kezdő csoport indul, akkor kiértesítünk.

Új teljesen kezdő tanfolyamok időpontjai

 • hétfő 17.30-19.00 (első óra - február 06.)- BETELT!
 • csütörtök 17.30-19.00 (első óra - február 09.) - BETELT!
 • szombat 17.00-18.30 (első óra - február 11.) - BETELT!
Beiratkozás...
 

2012 - Januári információk

Aktuális / Emlékeztető

2012. január 09-től folytatódnak a tanfolyamok kis változásokkal:

 • az FMH-ban a hétfői órák 30 perccel korábban kezdődnek
 • a szerdai Kezdő (20.00) megszűnik
 • a pénteki Haladó (14.00) bizonytalan ideig szünetel
 • a Spicc óra átkerül szerda 20.00 órára

Továbbra is kísérjétek figyelemmel a honlapot!

Mindenkinek táncélményekben gazdag, boldog új évet kívánok!

 

2011 - Karácsonyi party

Aktuális / Emlékeztető

Hölgyválasz karácsony: 2011. december 16. péntek 20 órától

A táncbemutatók 21 órakor kezdődnek. A műsorban fellépnek a Developpé Táncműhely táncosai is egy különleges klasszikus balett-kortárstánc fúziós koreográfiával. Közreműködnek: László Éva-zongora, Dezső Sára és Mihály Bettina- ének. Várunk mindenkit, szorítsunk együtt, és gyönyörködjünk bennük minél többen! A program ingyenes!

Bővebben...

 

2011 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

2012 január 09-től az FMH-ban a hétfői órák 30 perccel korábban kezdődnek!

Januártól a szerdai Kezdő (20.00), valamint a pénteki Haladó (14.00) órák bizonytalan ideig szünetelnek.

2011 december 11-től 2012. január 8-ig téli szünet!

Utolsó óra: 2011. december 10. szombat
Szünet utáni első óra: 2012. január 09. hétfő

 

2011 - Ünnepi hétvégék

Aktuális / Emlékeztető

Október 22-én, szombaton mindkét óra elmarad a Hölgyválaszban!

Október 29-én csak a Teljesen kezdő csoportnak lesz órája, a Stretching elmarad!

Október 31. hétfő és november 01. kedd munkaszüneti napok, így ezeken a napokon nem lesznek órák. A bérletek automatikusan meghosszabbodnak.

 

FMH változások 2011 - FMH változások

Aktuális / Emlékeztető

Az FMH vezetőséggel egyeztetve az eddigi teremproblémák miatt sikerült hétfőre a színháztermet megkapnunk! A színpadon lesznek az óráink, amely a lehető legjobb terem, kellően tágas és zárt. A két Teljesen kezdő csoport összevonásra kerül, 18.30-20.00-ig lesz az óra Katával, őket pedig ugyanúgy a Középhaladó csoport követi 20 órától Beussal.

Az utolsó információ szerint az új FMH székház átadása január végére módosult.

 

2010 - Szeptemberi évadkezdés 2011/12 - Tanfolyami évad

Aktuális / Emlékeztető

2011. szeptember 13-tól elindultak a balett tanfolyamaink a Hölgyválasz Táncstúdióban, 2011. szeptember 19-től pedig a Fővárosi Művelődési Házban.  Az új órarend a főoldal középső sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Órarend menüpont alatt táblázatosan is megtalálható. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba.

Az alacsonyabb szintű csoportok gyorsan beteltek, de a regisztráció továbbra is folyamatosan él a várólistára. Az új csoportok indulásának feltétele elsősorban órarendi kérdés, így amint van szabad terem, a várólistásokat azonnal kiértesítjük!

A Tudnivalók menüpontban a gyakran felmerülő kérdésekre találtok választ (pl. ruházat), de természetesen egyéb csatornákon is lehet felvilágosítást kérni (telefon, email, Facebook).

 

2010 - Szeptemberi évadkezdés 2011/12 - Szeptemberi évadkezdés

Aktuális / Emlékeztető

Lassan a nyár végéhez közeledünk, sokan várják már a folyamatos tanfolyamok indulását! A Tudnivalók menüpontban a gyakran felmerülő kérdésekre találtok választ (pl. ruházat), de természetesen egyéb csatornákon is lehet felvilágosítást kérni (telefon, email, Facebook, YouTube, Skype).

Balett tanfolyamaink 2011. szeptember 13-tól indulnak a Hölgyválasz Táncstúdióban és a 2011. szeptember 19-től a Fővárosi Művelődési Házban az új órarend szerint, melyek a Főoldal középső sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Órarend menüpont alatt táblázatosan is megtalálhatók. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba.

Tanfolyami árak

 • 4 alkalmas balett bérlet: 6200 Ft - 1 hónapig érvényes
 • 8 alkalmas balett bérlet: 11.600 Ft - 2 hónapig érvényes
 • 4 alkalmas spicc bérlet: 4000 Ft - 1 hónapig érvényes
 • napijegy: 1800Ft

Új helyszín a Fővárosi Művelődési Ház (XI., Fehérvári út 47.), melyben a jelenlegi terem kis mérete miatt max. 10 ember fér el. Hamarosan átadják az új székházat, ahol már szép tágas, és modern felszereltségű balett terem vár minket!

Hamarosan találkozunk, addig is nézzétek meg az új galériánkat!

 

Nyári balett információk 2011 - Nyári balett információk

Aktuális / Emlékeztető

Tanévünk utolsó napja 2011. június 30.

Többek kérésének engedve - hogy ne maradjatok a nyáron sem teljesen balett nélkül -, júliusban és augusztusban csökkentett órarend szerint lehet órákra jönni. Továbbá természetesen az idén is lesznek a 4 napos intenzív kurzusok hétfőtől csütörtökig, melyekre már folyamatosan lehet regisztrálni!

Kérem, hogy mindenki a jelenlegi szintjének megfelelő kurzusra regisztráljon! Az augusztusi Előkészítő kurzusra azok regisztráljanak, akik még sosem jártak balettre.

Az utolsó nyári program a balett műhelyesek tábora augusztus 22-26-ig, utána már nem lesznek órák a szeptemberi évkezdésig.

2011. szeptember 13-tól elkezdődnek az állandó tanfolyamok a Hölgyválasz Táncstúdióban. A regisztrációk augusztus 27-től indulnak az új órarend szerint. Kérem, hogy a regisztráció előtt mindenki olvassa el figyelmesen az egyes csoportok tudásszintjére vonatkozó információkat is.

További szép nyarat kívánunk!

 

Developpé táncműhely tábor 2011 - Developpé táncműhely tábor . . . .

Aktuális / Emlékeztető

A karácsonyi adagio sikerén felbuzdulva idén létrehoztunk egy táncműhelyt Balogh Janka kolléganőmmel, aki kortárs jazz táncpedagógus. Ebben a műhelyben az ügyesebb és igen lelkes balettos tanítványok mellett Janka kortárs jazz tanítványai is dolgoznak. Az első Developpé Táncműhely tábort 2011.08.22-26. között Piliscséven tartjuk a műhelyeseknek. A helyszín egy csöndes kis falu, közvetlenül az erdő mellett, mely alkalmas a szellemi töltődésre, és a koncentrált munkára.  Intenzív felkészítő táborunk legfőbb célja - a közösségünk formálása mellett - az új koreográfiák tanulása.

Nézd meg a térképen...
 

Húsvét 2011 - Húsvéti időszak balett órái

Aktuális / Emlékeztető

Kedves Táncosaim, a Húsvét miatt az alábbiak szerint alakul a balett órák rendje:

 • 04.23. szombat – minden óra elmarad
 • 04.25. hétfő – minden óra elmarad

Első tanfolyami nap: 04.26. kedd.

Mindenkinek vidám ünnepet, jó pihenést kívánok, egyetek sokat, majd ledolgozzuk...

 

Március 152011 - Hosszú hétvége - Március 15.

Aktuális / Emlékeztető

A március 15. miatti hosszú hétvégén és munkaszüneti napokon az alábbiak szerint alakulnak az órák:

 • március 12. szombat: elmarad a 17 órai stretching és a 18.45 órai 0.szintű teljesen kezdő balett a Hölgyválaszban. A gazdagréti Tklub Fitnessben 11.15-től lesz kezdő balett.
 • március 14. hétfő: szünnap
 • március 15. kedd: szünnap
 • március 19. szombat (hétfői munkanap): a szombati órarend szerint lesznek mindenhol az órák

A következő tanfolyami nap: március 16. szerda

Jó pihenést mindenkinek!
 

Felzárkóztató kurzus indul2011 - Felzárkóztató kurzus indul

Aktuális / Emlékeztető

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2011.04.15-től új felzárkóztató kurzust indítunk azok számára, akik nem fértek be a februárban indult új teljesen kezdő balett tanfolyamokra. Mivel a tanfolyamokon mindig van lemorzsolódás, így a kurzus végén már be lehet csatlakozni a megüresedett helyekre.

A kurzus betelt!

 

2011 feb 122011 - Változások február 12-én

Aktuális / Emlékeztető

2011. február 12-én szombaton nem tudok órákat tartani, ezért számítsatok az alábbi változásokra:

 • a stretching 15.30-kor kezdődik, melyet kolléganőm, Kramarik Éva fog tartani,
 • a 18.30 órai teljesen kezdő csoport óráját asszisztensem, Péli-Nagy Kata vezeti,
 • a gazdagréti 11 órai kezdő csoport órája elmarad.

Február 19-től már minden a régi rend szerint megy tovább.

Megértéseteket köszönöm!
 

Februári beiratkozás 2011 - Februári tanfolyamok

Aktuális / Emlékeztető

A februárban induló új teljesen kezdő csoportok az előjelentkezések alapján beteltek. A várólistára továbbra is érdemes regisztrálni, mert ha a beiratkozás után marad még szabad hely, vagy további új csoport indul, akkor kiértesítünk.

Bővebben...
 

Januári információk 2011 - Januári információk

Aktuális / Emlékeztető

2011. január 3-tól folytatódnak a tanfolyamok a megszokott rendben. Az új teljesen kezdő tanfolyamok várható időpontja január vége, február eleje. Sokan vannak már a várólistán, pár napon belül lesz konkrét időpont egyeztetés a Hölgyválasz Táncstúdióban. Kísérjétek figyelemmel a honlapot!

Mindenkinek táncélményekben gazdag, boldog új évet kívánok!

 

Téli szünet 2010 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

2010. december 12-től  2011. január 2-ig téli szünet!

Utolsó óra: 2010. december 11. szombat
Szünet utáni első óra: 2011. január 03. hétfő

 

2010 - Tanfolyami évad 2010/11 - Tanfolyami évad

Aktuális / Emlékeztető

Balett tanfolyamaink 2010. szeptember 20-tól indultak az új órarend szerint, melyek a Főoldal középső sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Oktatás menüpont alatt táblázatosan is megtalálhatók. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba.

Bár a teljesen kezdő és kezdő szintű csoportok nagyon gyorsan beteltek, de a regisztráció továbbra is folyamatosan él (várólista). Mivel az új csoportok indulásának feltétele elsősorban órarendi kérdés, így amint van szabad terem, a várólistásokat azonnal kiértesítjük!

Tanfolyami árak

 • 4 alkalmas balett bérlet: 6200 Ft - 1 hónapig érvényes
 • 8 alkalmas balett bérlet: 11.600 Ft - 2 hónapig érvényes
 • 4 alkalmas spicc bérlet: 4000 Ft - 1 hónapig érvényes
 • napijegy: 1800Ft
 

2010 - Szeptemberi évadkezdés 2010/11 - Szeptemberi évadkezdés

Aktuális / Emlékeztető

Lassan nyár végéhez közeledünk, sokan várják már a folyamatos tanfolyamok indulását! A megújult honlapon még több információval és tanáccsal igyekszünk segíteni a tanfolyamok kiválasztását és a jelentkezéseket. A Tudnivalók menüpontban a gyakran felmerülő kérdésekre találtok választ (pl. árak), de természetesen egyéb csatornákon is lehet felvilágosítást kérni (telefon, email, Facebook, YouTube, Skype).

Balett tanfolyamaink 2010. szeptember 20-tól indulnak az új órarend szerint, melyek a Főoldal középső sávjában tanfolyami szintek szerinti bontásban, illetve az Oktatás menüpont alatt táblázatosan is megtalálhatók. A Jelentkezés menüpontban lehet kiválasztani, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel, mely nem csak az új érdeklődőknek szól, hanem a régi táncosok is itt tudnak regisztrálni a megfelelő szintű csoportokba.

Hamarosan találkozunk, további szép nyarat kívánok Nektek!

 

2009 - Tanév vége

Aktuális / Emlékeztető

A „tanévünk” 2010. június 30-ig (szerda) tart. Július-augusztus hónapban nyári szünetet tartunk, csak intenzív kurzusok lesznek. Teljesen kezdő (0.szint) tanfolyam már csak szeptembertől indul, de nyáron emailben folyamatosan lehet rá jelentkezni!

 

2009 - Téli szünet

Aktuális / Emlékeztető

2009 december 13-től  2010 január 3-ig téli szünet!

Utolsó óra: 2009. december 12. szombat
Szünet utáni első óra: 2010. január 04. hétfő

 

2009 - Testképzés és táncalapok - szeptemberi beiratkozás

Aktuális / Emlékeztető

Azoknak, akik korábban már jelezték részvételi szándékukat a Hölgyválaszban induló szeptemberi intenzív testképzés-táncalapok kurzusra:

Bővebben...

 

2009 - Nyári intenzív teljesen kezdő

Aktuális / Emlékeztető

Négynapos nyári intenzív teljesen kezdő balett tanfolyam: 2009. július 27-30. (hétfő-kedd-szerda-csütörtök)

Azoknak, akik most szeretnének csatlakozni, illetve akik május második felétől járnak

 • Teljesen kezdő: 19.00-20.30 (max. 20 fő)

Befizetések:

 • helyszínen: 7.000Ft/4nap
 • napijegy: 2200Ft
A kurzus BETELT!
 

2009 - Az Attractív Center bezár

Aktuális / Emlékeztető

2010. januártól az Attractív Centerből minden tanfolyam átkerül a Hölgyválasz Táncstúdióba. A hétfői csoport órái már január 18-tól, a keddi csoport órái február 02-tól a Hölgyválaszban folytatódnak.

 


Kapcsolat
Tanfolyamok - 2024. júniustól
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok