Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

Pina 3D Pina 3D . . .

Aktuális / Filmajánló

Wim Wenders Pina Bausch előtt tiszteleg 3D-s táncfilmmel. Április 22-én mutatják be Nagy Britanniában a német rendező 3D-s táncfilmjét, mellyel a legendás német táncművész Pina Bausch előtt tiszteleg.

Bővebben...
 

La Danse: Le ballet de l'Opéra de Paris . . .

Aktuális / Filmajánló

A táncfilmek kliséitől eltérően itt nem csupán gyönyörűséges üvegtermekben gyakorlatozó, tűlszoknyás balerinákat látunk.

Apró termek türelmes koreográfusainak és kitartó balerináinak képeit, váltják a tánckari próbák, a jelmezkészítő műhely aprólékos munkáját végző varrónők, cipőkészítők, megbeszélések, viták, gazdasági problémák, előadások előtti bemelegítések.

Bővebben...
 

Tsarine de La Danse Tsarine de La Danse . .

Aktuális / Filmajánló

Dokumentumfilm Svetlana Zakharováról. A film olyan helyekre enged bepillantást, ahová ritkán jut el kamera. Az orosz balett két legnagyobb templomába láthatunk be, Moszkvában a Bolsoj színfalai mögé és Szentpétervárott a Kirov Baletthez.

Bővebben...
 

Hattyúk tava moziban

Aktuális / Filmajánló

Csajkovszkij klasszikus balettjét október 20-án vetítik az Arénában.

Van egy nagyon ismert, népszerű, diadalmas színházi képződmény: Az orosz balett. És ha azt halljuk, hogy orosz balett, akkor óhatatlanul eszünkbe jut Csajkovszkij és a Hattyúk tava. Nagyon sok év óta, ha valaki Moszkvában vagy Szentpéterváron jár, úgy érzi látnia kell a Hattyúk tavát. Mert itt az igazi.

Bővebben...
 

The Story of the Ballets Russes . .

Aktuális / Filmajánló

A film áttekinti az Orosz Balett (eredeti francia nevén: Ballets Russes) Gyagilev vezetése alatt elért eredményeit, és jelenleg is tartó hatását a művészetekre, a táncos és zenei életre.

Bővebben...
 

Black Swan Black Swan . .

Aktuális / Filmajánló

A Black Swan-ban Winona Ryder egy kiöregedőben levő balerinát alakít, aki helyett a művészeti igazgató (Vincent Cassel) Natalie Portman figurájára szeretné bízni A hattyúk tava főszerepét. Azonban Portmannek riválisa akad Mila Kunis személyében, aki szintén jelölt a szerepre. Portman és Kunis figurája közt furcsa kapcsolat alakul ki, és Portman figurájának sötét oldala veszélyesen előtérbe kerül.

Nézd meg az előzetest...
 

Billy Elliot

Aktuális / Filmajánló

Amikor a 11 éves Billy a bokszedzésen megpillantja a terem másik sarkában folyó balettórát, a mozdulatok varázsa többet nem engedi szabadon képzeletét. Hamar balettcipőre váltja bokszkesztyűit, hogy titkon besurranhasson Mrs. Wilkinson óráira, aki jó szemmel felismeri Billy tehetségét.

Nézd meg az előzetest...
 

Matthew Bourne's Swan Lake . .

Aktuális / Filmajánló

Kortárs zenei társulat egyedülálló feldolgozása. A teljes show, amely a londoni West End-en került bemutatásra.

Nézd meg az előzetest...
 

Ballet shoes

Aktuális / Filmajánló

A film története három árván maradt nővérről szól, Pauline-ról, Petrováról és Posyról, akik bekerülnek egy művészeti iskolába, ahol végre megvalósíthatják álmaikat.

Nézd meg az előzetest...
 

White Knights

Aktuális / Filmajánló

(Halálbalett)

Testhez álló szerepben a balett-táncos Mihail Barisnyikov Nyikolaj Rodcsenkót, a legendás szovjet táncost játssza, aki Nyugatra szökött, ám a sors kegyetlen játéka folytán újra Oroszországban találja magát. A KGB ráállítja az amerikai hadsereg cinikus dezertőrét, Raymond Greenwoodot, akinek gondoskodni kell róla, hogy Nyikolaj "hazatérése" tartós legyen. Nyikolaj egyszer már áttör a vasfüggönyön. Most csak Raymond segíthet, hogy újra sikerüljön neki.

Nézd meg az előzetest...
 


Kapcsolat
Tanfolyamok - 2024. júniustól
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok