Kezdőlap Aktuális Galéria Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

Képességfejlesztés 2018 július

Órarend / Tanfolyamok

Tudásszinttől függetlenül látogathatók

csütörtök 17:00-18:15 - Hölgyválasz

Mihály Beatrix balettmester

Tréningje célzottan erősítés és nyújtás, valamint a balett alapelemeinek technikai kidolgozása a földön. A képességfejlesztő tréninget a Magyar Táncművészeti Egyetemen is alkalmazzák kiegészítő mozgásként. Feladata elsősorban a tánchoz szükséges izomzat megerősítése és nyújtása, valamint a táncos test karbantartása. Kialakítja a helyes táncos testtartást, a tánchoz szükséges izomzatot, fejleszti az ízületi lazaságot, a hajlékonyságot, valamint általánosan is formálja a testet. A gyorsaság, a dinamika és a biztonságos balansz az izomerő függvénye. A speciális izommunka tudatos gyakorlásával tehát növeljük a tánc technikai kivitelezésének hatékonyságát és precizitását, valamint a hajlékonyságot és ezen keresztül a mozgásterjedelmet. Kiválóan fejleszti a testközpont használatát. Külön hangsúlyt kap a lábfej izmainak fejlesztése és erősítése, ami a biztonságos táncolás és a jó talajfogás feltétele. A gyakorlatok nagy részét fekvésben végezzük, melynek előnye, hogy a testsúly terhelése nélkül csak az izomzatra és a mozdulat pontos kivitelezésére kell figyelni.

Az órák tudásszinttől függetlenül látogathatók, de a nagyszámú érdeklődés  - és a véges teremkapacitás miatt minden egyes alkalomra előzetesen be kell jelentkezni:

Ezt a linket érdemes elmenteni, mert mindig ezen kell bejelentkezni, illetve itt kell törölni is, ha netán mégsem tudsz órára jönni. Itt lehet követni az aktuális órai létszám alakulását, hogy befértek-e még aznapra.

Figyelem! A max létszám 30 fő, a törléseket aznap 12 óráig lehet megtenni!

Az órák 75 percesek.

Neumann Ilona balettmester órája bizonytalan ideig szünetel!

Vasárnapi tréningje modern Graham-technikán alapul, elsőként a törzset, (gerincoszlop, testközpont) mint a mozgás forrását fejleszti különböző testhelyzetekben, melyen keresztül a végtagok is bemelegítést kapnak. Kiválóan fejleszti a testközpont használatát és az izolációs technikát, melyek tudatos használata minden táncstílusban elengedhetetlen.

Az órák 75 percesek.

Az órák tudásszinttől függetlenül látogathatók, de a nagyszámú érdeklődés  - és a véges teremkapacitás miatt minden egyes alkalomra előzetesen be kell jelentkezni:

 

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Aktuális órarend 2017.szept.8-tól
Képességfejlesztés 2018 július

Tudásszinttől függetlenül látogathatók

csütörtök 17:00-18:15 - Hölgyválasz

Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Galéria rovatok