Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

TudnivalókTudnivalók

Órarend / Információk

A leggyakoribb kérdésekre illetve aktualitásokra itt találsz választ. Ha további információkra van szükséged, kérd személyesen!

A tanfolyamok időtartama

A tanfolyamok szeptembertől június végéig tartanak, ezalatt heti rendszerességgel vannak órák. Téli -és nyári szünetet tartunk. A szünetek alatt az időszakosan meghirdetett intenzív kurzusokon vagy a nyári táborban lehet gyakorolni. Év közben színházi keretek között Balettgálán mutatkozhatnak be táncosaink.

Tanfolyami árak

érvényesek: 2023. szeptembertől visszavonásig

Havi Tagsági:

 • 30.000Ft – az adott naptári hónapban korlátlan mennyiségű tánciskolai balett, spicc, és képességfejlesztés órára

Havi bérletek:

 • 4 alkalmas bérlet - 13.000Ft - az adott naptári hónapban négy tánciskolai balett, és képességfejlesztés órára (spicc nélkül)
 • 4 alkalmas bérlet - 15.000Ft - az adott naptári hónapban négy tánciskolai balett, spicc, és képességfejlesztés órára
 • 8 alkalmas bérlet - 23.000Ft - az adott naptári hónapban nyolc tánciskolai balett, és képességfejlesztés órára (spicc nélkül)
 • 8 alkalmas bérlet - 25.000Ft - az adott naptári hónapban nyolc tánciskolai balett, spicc, és képességfejlesztés órára
A bérletek, tagságik befizetési határideje: adott hó 15. Határidőn túl már csak órajegyet lehet váltani.

Amennyiben nem tudsz eljönni az órára, jóváírásra nincs lehetőség, semmilyen indokból nem hosszabbítható (kivéve:Vis Maior).

Órajegyek:

 • 3500Ft - érvényes az adott napon egy 60-90 perces tanfolyami órára (spicc nélkül)
 • 4500Ft - érvényes az adott napon egy középhaladó+spicc vagy haladó órára (120-140 perces órák)

Befizetés:

 • utalással  (részletek a regisztrációs válaszlevélben)

(kártyás fizetésre nincs lehetőség)

A tanfolyami árak az időszakos kurzusokra nem érvényesek!

Ruházat és haj

Javasolt a kényelmes, de nem túl bő pamut ruházat, hogy látszódjanak az ízületi mozgások (pl. cicanadrág+póló), valamint egy vastagabb frottír zokni vagy balettgyakorló, melyet lehetőleg a Sansha boltjában vásárolj meg, ezek biztosan jó cipők. Jobb a vászon, mert gyorsabban a lábadra idomul, és mindenképp csepp-talpas legyen! Figyelem, a cipőre a rögzítő gumit neked kell fölvarrnod, úgyhogy ne közvetlenül az óra előtt vásárolj!

Spicc cipőt csak akkor vegyél, ha már egyeztetted az oktatóval, hogy milyenre van szükséged! Figyelem, a cipőre a rögzítő gumit és a szalagokat neked kell fölvarrnod, úgyhogy ne közvetlenül az óra előtt vásárolj! Ehhez vagy a boltban, vagy az oktatótól kérj segítséget!

Ha hosszú a hajad, feltétlenül kösd össze kontyba, a hosszú frufrut tűzd el, mert a lebegő haj tánc közben az arcodba csapódhat vagy rátapadhat, illetve a fejtartásodat is befolyásolhatja, így nem tudod a balett előírásainak megfelelő fejtartást használni.

Külön papucs, melegítő mamusz ajánlott, ne hordjuk be a terembe az utcai szennyeződéseket!

Folyadékot csak lezárható üvegben szabad behozni a terembe!

Milyen szintű órára menjek?

Ha még sosem balettoztál, vagy már jártál korábban, de úgy érzed szükséged van még a legelemibb ismeretekre, illetve utoljára kisgyermekként jártál ovis balettre, akkor mindenképp a teljesen kezdő szintet válaszd! Minden egyéb esetben olvasd el az adott tanfolyami szint tananyag leírását, vagy kérj személyes tanácsot!

Általános szintleírás

 • Teljesen kezdő 1.szint - előképzettség nélkül
 • Teljesen kezdő 2.szint/Újrakezdő - akik év közben kimaradtak a teljesen kezdőből, illetve akik régebben jártak, de szükségük van az alapok frissítésére
 • Kezdő - legalább 1 év aktív előképzettség
 • Középhaladó - legalább 2-3 év aktív előképzettség
 • Haladó - legalább 4+ év aktív előképzettség

Ha csak gyermekkorban szerzett előképzettséged van (ovis balett nem számít), vagy felnőttként kimaradt több év, elsőre inkább alacsonyabb szintű órát válassz, utána személyesen megbeszéljük a folytatást!

Létszám

A balett csoportok minimum 15 fő jelentkezése esetén indulnak, a maximális létszám a termek befogadóképességétől függően 22-25 fő. A későbbiekben az órák átlagos létszáma beáll  kb. 17 főre, mely a kényelmes táncolást, és a személyes figyelmet is biztosítja számodra. Az egyes órákon legalább 5 fő jelenléte szükséges, ennél kevesebb jelenlévő esetén az óra elmarad.

Életkor és nemek eloszlása

Az életkori eloszlás igen széles skálán mozog: a felnőtt csoportokban 16 évestől a 70év felettiekig minden korosztály képviselteti magát. Az átlag életkor 30 év.

A tanfolyamokon a női nem 99,5%-ban van jelen, a maradék 0,5%-ba leginkább azok a férfiak tartoznak, akik más táncstílusban szeretnének továbbfejlődni, és a balettet mint kiegészítő képzést használják technikai tudásuk gyarapításához.

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Tanfolyamok - 2024. júniustól
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen