Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

Nyári balett információk 2011 - Nyári balett információk

Aktuális / Emlékeztető

Tanévünk utolsó napja 2011. június 30.

Többek kérésének engedve - hogy ne maradjatok a nyáron sem teljesen balett nélkül -, júliusban és augusztusban csökkentett órarend szerint lehet órákra jönni. Továbbá természetesen az idén is lesznek a 4 napos intenzív kurzusok hétfőtől csütörtökig, melyekre már folyamatosan lehet regisztrálni!

Kérem, hogy mindenki a jelenlegi szintjének megfelelő kurzusra regisztráljon! Az augusztusi Előkészítő kurzusra azok regisztráljanak, akik még sosem jártak balettre.

Az utolsó nyári program a balett műhelyesek tábora augusztus 22-26-ig, utána már nem lesznek órák a szeptemberi évkezdésig.

2011. szeptember 13-tól elkezdődnek az állandó tanfolyamok a Hölgyválasz Táncstúdióban. A regisztrációk augusztus 27-től indulnak az új órarend szerint. Kérem, hogy a regisztráció előtt mindenki olvassa el figyelmesen az egyes csoportok tudásszintjére vonatkozó információkat is.

További szép nyarat kívánunk!

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok