Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

Anna Karenina Novemberi ajánló - Anna Karenina, A makrancos Kata .

Aktuális / Programajánló

Anna Karenina - Magyar Nemzeti Balett

Magyar Állami Operaház

Jelentős operaházi koreográfusunk: Pártay Lilla legsikeresebb darabja, az Anna Karenina című modern balett, amelyet szintén minden alkalommal telt házak előtt játszik az együttes. Akárcsak a legújabb Pártay-művet, a az Elfújta a szél című balettdrámát, amelyet a világhírű amerikai regény ihletett. Ezt az egészestés színpadi művet 2007 tavaszára készíthette el a koreográfusnő, számos remek karakterszerepet kínálva a társulat tagjainak.

Anna Karenina, a gyönyörű asszony, nagy tekintélyű férjével és kisfiával él a XIX. század végén Oroszországban. Egy rokonlátogatás alkalmával találkozik a fiatal, vonzó Vronszkij gróffal, és első látásra egymásba szeretnek. Bár tisztában vannak a következményekkel, szembefordulnak környezetükkel, és vállalják szerelmüket. Ám önpusztító szenvedélyük, a kor társadalmának vaskalapos erkölcsei megakadályozzák boldogságukat.

Részletes cselekmény

Jegyrendelés

Időpontok

  • 2011. november 2.
  • 2011. november 8.
  • 2011. november 11.
  • 2011. november 20.

A makrancos Kata - Magyar Nemzeti Balett

Magyar Állami Operaház

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Részletes cselekmény

Jegyrendelés

Időpontok

  • 2011. november 23.
  • 2011. november 26.
  • 2011. november 29.
  • (2012 áprilisban is)

A Moszkvai Városi BalettA Moszkvai Városi Balett előadása

Papp László Budapest Sportaréna

A klasszikus tánchagyományok legszebb gyöngyszemei végre nem csak egy zárt elit számára elérhetőek! A Moszkvai Városi Balett a rendszerváltás óta több ezres eseménycsarnokok közönségével ismerteti meg az európai klasszika és romantika táncszínházának különleges látványvilágát világszerte. Idén ősszel, az adventi időszak előtt a magyar közönség is átélheti ezt a mesebeli élményt: patinás értékek, örökzöld balettslágerek modern környezetben, az orosz iskola legmagasabb színvonalú képviselőinek tolmácsolásában.

A Moszkvai Városi Balett küldetésének egyszerű mottója: bemutatni a klasszikus táncszínház gyönyörű, nemes hagyományait a legszélesebb közönségrétegek és a fiatalok számára. A társulat az orosz tánciskolák legmagasabb igényű irányzataiból szűrte le azt az egységes, klasszikus stílust, amely saját előadásait fémjelzi, és a töretlen siker zálogát jelenti számukra a világ öt kontinensének többezres eseménycsarnokaiban – immár több mint két évtizede.

A Moszkvai Városi Balett 2011. november 4-én és 5-én két önálló, teljes előadással – Prokofjev Rómeó és Júlia és Csajkovszkij A diótörő című kísérőzenéjére komponált koreográfiával – lepi meg a magyar közönséget. Az előadások eredeti jelmezekkel, komplett díszletek kulisszái között elevenednek meg a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

A fővárosi előadásokat követően a társulat a debreceni Főnix Csarnokban ad ráadást, szintén 2011. november első felében.

Időpontok

  • 2011. november 4.
  • 2011. november 5.

Jegyrendelés

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok