Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

Augusztusi ajánló - Napkirályok

Aktuális / Programajánló

Az esemény varázsát rendkívüli és autentikus tartalma adja: ezen az estén a nézők a koreográfiai fantázia briliáns kaleidoszkópját fedezhetik fel olyan nagyszerű táncművészeknek és balerináknak köszönhetően, akik a világ leghíresebb társulataiban szerepelnek, többek közt a Bolsojban, a szentpétervári Mikhailovszkij és Eifman színházban, vagy a Sztanyiszlavszkij társulatban.

Fellép még a Berlini Állami Balett és a Stuttgart Balett, a Spanyol Nemzeti Táncszínház és a spanyol “La Mov” nevű tánctársulat, a holland Nederland Tánctársulat és a Párizsi Opera vezető balett táncosai.

A táncshow fő témája XIV. Lajos király színes életének azon oldala, amelyet az uralkodó teljes mértékben a tánc művészetének szentelt: ugyanis 12 éves korától táncolt a Királyi Palota Balett Társulatában, a barokk korszak híres karneváljain. Olyan varázslatos és kifordított világ volt ez, ahol a király udvari bolond lehetett, a bohóc pedig őfelsége címét viselhette órákon át. A Napkirályok balett show alkalmával meglátható, hogyan alakulnak át a világ vezető táncosai királyokká és bohócokká a leglenyűgözőbb művészi előadás keretében. A Napkirályok darabot sikeresen mutatták be már korábban Moszkvában és Szófiában.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Az eseményen különleges párbeszéd alakul ki a közönséggel egy olyan bámulatos nyelv segítségével, melyet lefordítani nem lehet, mely egy olyan nyelv, amely szabad utat enged az érzelmeknek és az energiának, amely az előadás pillanatában születik meg. Az előadás kreatív igazgatója Nyikita Dmitrijevszkij, a híres orosz koreográfus.

Előadás

  • 2011. augusztus 2-án - Ram Colosseum

További információ

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok